RESTAURANT BODEGA

Bienvenidos

Ons concept

BIENVENIDOS

Restaurant Bodega heeft een originele kijk op de moderne mediterrane keuken die de traditionele tapasbar naar een hoger niveau tilt.

Geïnspireerd door ons motto “Come, bebe, la vida es breve” (Eet, drink, het leven gaat in een oogwenk voorbij), biedt Restaurant Bodega een unieke eetervaring, waarbij de kwaliteiten van een modern tapasrestaurant worden gecombineerd met de bruisende drukte van Haarlem.

Restaurant Bodega is gevestigd aan de Gedempte Oude Gracht in Haarlem. Bij mooi weer zit je heerlijk op ons gezellige terras.

24 & 25 december

KERST | THUISMENU

Geniet heerlijk samen met jouw familie, vrienden en of geliefde van het Bodega kerst thuismenu. Wij hebben het meeste voorwerk gedaan, zodat je met slechts een paar stappen een heerlijk shared dining menu op tafel zet.

Geniet op kerstavond, 1ste of 2e Kerstdag van een heerlijk Kerst Thuismenu van Restaurant Bodega in Haarlem. Dit jaar hebben wij voor 2 afhaalmogelijkheden gekozen. Zelf geniet team Bodega op 2e kerstdag thuis met hun geliefde en familie.

U kunt dit jaar ervoor kiezen afhalen op de volgende mogelijkheden:
– Bestel je voor kerstavond of 1ste kerst? Afhalen op 24-dec  tussen 14:00 – 16:00;
– Bestel je voor 26 december? Afhalen op 25-dec tussen 14:00 – 16:00.

De gereserveerde menu’s staan 24 en 25 december klaar en kunnen tussen 14.00 en 16.00 uur worden afgehaald bij restaurant Bodega.

Kom culinair genieten

EVENTS | CATERING

Iets te vieren? Ook daarvoor ben je bij Restaurant Bodega aan het juiste adres! Kom je met een grote groep, wil je Bodega afhuren of catering op locatie?

We denken graag met je mee. Neem contact met ons op om jouw wensen door te nemen.

Daarnaast bieden we regelmatig leuke arrangementen aan. Kom je voor oesteruurtje, High winen of kies je voor het Pathe Filmdiner