RESTAURANT BODEGA

Bienvenidos

Ons concept

BIENVENIDOS

Restaurant Bodega heeft een originele kijk op de moderne mediterrane keuken die de traditionele tapasbar naar een hoger niveau tilt.

Geïnspireerd door ons motto “Come, bebe, la vida es breve” (Eet, drink, het leven gaat in een oogwenk voorbij), biedt Restaurant Bodega een unieke eetervaring, waarbij de kwaliteiten van een modern tapasrestaurant worden gecombineerd met de bruisende drukte van Haarlem.

Restaurant Bodega is gevestigd aan de Gedempte Oude Gracht in Haarlem. Bij mooi weer zit je heerlijk op ons gezellige terras.

Menukaart

LUNCH | DINER

Bij Restaurant Bodega maak je kennis met Spaanse gerechten die op een moderne manier worden gepresenteerd. Daarbij gebruiken we alleen de beste producten. Zo ervaar je een unieke culinaire beleving in een smaakvolle ambiance.

Ontvangst:
Lunch:
vrijdag, zaterdag en zondag van 12:00 tot 16:00 uur.
Diner: donderdag tot en met zondag van 17:00 tot 22:00 uur.

Gesloten: maandag, dinsdag en woensdag

Aangepaste openingstijden mei 2023:
Zondag 28 mei 1e Pinksterdag | lunch en diner geopend
Maandag 29 mei 2e Pinksterdag | lunch en diner geopend

Vakantiesluiting: donderdag 15 juni t/m woensdag 28 juni

Kom culinair genieten

EVENTS | CATERING

Iets te vieren? Ook daarvoor ben je bij Restaurant Bodega aan het juiste adres! Kom je met een grote groep, wil je Bodega afhuren of catering op locatie?

We denken graag met je mee. Neem contact met ons op om jouw wensen door te nemen.

Daarnaast bieden we regelmatig leuke arrangementen aan. Kom je voor oesteruurtje, High winen of kies je voor het Pathe Filmdiner