Arrangementen

Groepsarrangementen
Iets te vieren? Ook daarvoor ben je bij Restaurant Bodega aan het juiste adres!

Voor groepen boven de 8 personen bieden wij het volgende menu aan voor € 63 p.p.:

  • Glaasje cava om mee te starten (alcoholvrij mogelijk)
  • 2 pintxos p.p.
  • Brood aioli en tapenade
  • Menu del Chef
  • Patatas Bravas
  • Plat/Bruisend water

Dranken op nacalculatie. All-in optie inclusief wijn/bier/fris en koffie met zoetigheden +€ 30,- p.p.

  • Minimale afname 75 euro p.p.

Neem contact met ons op om jouw wensen te bespreken, wij denken graag met je mee.

Verlaging in het aantal personen is tot 2 werkdagen tot maximaal 10% mogelijk. Binnen 24 uur zijn wij genoodzaakt 39 euro p.p. te rekenen.

Restaurant Bodega afhuren of op locatie
Thuis of op kantoor een bijzonder feest te vieren? Heb je een gave locatie gevonden om iets te vieren? Of zou je Restaurant Bodega exclusief willen afhuren? Dan denken we graag met je mee hoe we jouw wensen kunnen waarmaken. Interesse? Neem contact met ons op om jouw wensen door te nemen.

High Wine
Gezellig samen of met vrienden genieten van een High Wine-arrangement in Haarlem? Met ons High Wine-arrangement maak je kennis met de beste Spaanse wijnen en de lekkerste bites.

Je kunt de High Wine zien als een uitgebreide borrel, waarbij de wijn centraal staat. We starten met een bruisend glaasje Cava. Daarna proef je nog 2 Spaanse wijnen. Uiteraard geserveerd met heerlijke bijpassende gerechtjes.

Prijs: € 34,50 p.p.

Vrijdagmiddagborrel
Kom gezellig samen met jouw collega’s het weekend vieren! Geniet elke vrijdag tussen 15.00-18.00 uur van 4 pintxos met een glas Sangria voor maar € 15,-.

Da’s een goeie afsluiter van je week, toch?

Oesteruurtje
Pssst…Oester uurtje! Yes, wij houden van oesters! En daarom hebben wij nu elke zondag tussen 16:00-17:00 uur oester uurtje. Zo fijn!  Oesters 3 stuks voor maar € 5,- Wij serveren onze oesters met citroen en sjalot azijn. Tot zondag!

Pintxos boxen
Heb je thuis of op kantoor iets te vieren? Of wil je jezelf eens culinair verwennen? Bestel de Pintxos boxen van restaurant Bodega. De boxen zijn gevuld met heerlijke pintxos in een combinatie van vlees, vis en vegetarisch. De pintxos zijn zowel warm als koud te serveren. Interesse? Neem contact met ons op om jouw wensen door te nemen.