Culinaire catering op locatie

Heb je iets te vieren, maar wil je liever niet zelf de gerechten bereiden? Wij bieden een geheel verzorgde culinaire catering op locatie. Of het gaat om een intiem privé diner voor jouw verjaardag, een gezellige werkborrel met hapjes, een feestelijke babyshower met lunch of een grootschalige bruiloft in Nederland of het buitenland, samen met onze professionele collega’s zorgen wij voor een perfecte catering op locatie.

In februari 2020 is Rick May, samen met partner Anja Lakeman, Traiteur Zuiver gestart in de Grote Houtstraat nummer 148. Traiteur Zuiver staat bekend om haar kwaliteit en al onze huisgemaakte gerechten worden met veel zorg en liefde bereidt.

Wij staan voor persoonlijke benadering. Laat ons weten wat jouw wensen zijn en wij denken te allen tijde met je mee.

Wil je graag een vrijblijvende offerte of meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op dan helpen wij je graag verder.

Via onderstaand formulier kun je een terugbelverzoek indienen. Wij bellen je binnen 24 uur terug en zullen samen met jou zo goed mogelijk jouw wensen in beeld proberen te brengen. Op basis van dit telefoongesprek wordt vervolgens een vrijblijvende offerte opgemaakt.

Vrijblijvende offerte aanvraag