• EVENTS | CATERING

Groepsaanvraag
Iets te vieren? Ook daarvoor ben je bij Restaurant Bodega aan het juiste adres! Voor groepen vanaf 6 personen serveren wij standaard onze Menu del Chef.

Restaurant Bodega afhuren of op locatie
Zou je Restaurant Bodega exclusief willen afhuren? We denken graag met je mee. Neem contact met ons op om jouw wensen door te nemen.

High Wine
Gezellig samen of met vrienden genieten van een High Wine-arrangement in Haarlem? Met ons High Wine-arrangement maak je kennis met de beste Spaanse wijnen en de lekkerste bites.

Je kunt de High Wine zien als een uitgebreide borrel, waarbij de wijn centraal staat. We starten met een bruisend glaasje Cava. Daarna proef je nog 2 Spaanse wijnen. Uiteraard geserveerd met heerlijke bijpassende bites.

Prijs: € 34,50 p.p.

Heb je iets te vieren, maar wil je liever niet zelf de gerechten bereiden?

Catering op locatie

Wij bieden een geheel verzorgde culinaire catering op locatie. Of het gaat om een intiem privé diner voor jouw verjaardag, een gezellige werkborrel met hapjes, een feestelijke babyshower met lunch of een van onze pintxos boxen, wij verzorgen het graag.

Wij staan voor persoonlijke benadering. Laat ons weten wat jouw wensen zijn en wij denken te allen tijde met je mee.

Wil je graag een vrijblijvende offerte of meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op dan helpen wij je graag verder.

Via onderstaand formulier kun je een terugbelverzoek indienen. Wij bellen je binnen 48 uur terug en zullen samen met jou zo goed mogelijk jouw wensen in beeld proberen te brengen. Op basis van dit telefoongesprek wordt vervolgens een vrijblijvende offerte opgemaakt.

Vrijblijvende offerte aanvraag