• OVER BODEGA

Dit zijn wij

OVER ONS

Achter het concept van Restaurant Bodega staan Rick May en zijn (levens)partner Anja Lakeman.

Chef-kok Rick May kookt graag met producten van over de hele wereld, waaronder Spaanse. Zijn croissant gevuld met eendenlever, Spaanse Ibéricoham, Savora mosterd en vijgensorbet is een van de klassiekers waar veel gasten voor terugkomen.

Anja Lakeman werkte in de ict en de marketing, maar ook in de horeca als gastvrouw. In Restaurant Bodega is ze niet alleen gastvrouw, maar zorgt ze er ook voor dat achter de schermen alles op rolletjes loopt.

Rick en Anja hebben elkaar in 2007 leren kennen op de Middelbare Hotelschool in Amsterdam. Ze verloren nooit helemaal het contact en kwamen elkaar jaren later weer tegen in Barcelona, waar Anja woonde en werkte en waar Rick vaak kwam om culinaire inspiratie op te doen. Ze kwamen er al snel achter dat ze een gezamenlijke passie deelden: Liefde voor Spanje! En na later bleek, ook de liefde voor elkaar. In 2020 realiseren ze hun ultieme droom: Samen een restaurant openen waar de liefde voor Spanje en de Spaanse eetcultuur in terugkomt. Een restaurant waar alles klopt. Dat is Restaurant Bodega!