Bij Restaurant Bodega kun je terecht voor een lekker glas cava, een goede cocktail of een van onze voortreffelijke Spaanse wijnen en maak je kennis met creatieve Spaanse gerechten en bites die op een moderne manier worden gepresenteerd. Daarbij gebruiken we alleen de beste kwaliteit producten. Zo ervaar je een unieke culinaire beleving in een smaakvolle ambiance.
 
Bienvenidos,
Anja Lakeman & Rick May

Deel, geniet en beleef een geweldige Spaanse ervaring bij Restaurant Bodega.

Restaurant Bodega staat voor tijd nemen voor elkaar aan een tafel met verrassende Spaanse gerechten en genieten van een goed glas wijn. Bestel je favoriete gerechten en deel ze gezellig met je tafelgenoten.

Restaurant Bodega is gevestigd aan de Gedempte Oude Gracht in Haarlem. Een levendig stadsdeel dat barst van de leuke winkels, de lekkerste restaurants en de gezelligste cafés.. Bij Restaurant Bodega kun je terecht voor een lekker glas cava, een goede cocktail of een van onze voortreffelijke Spaanse wijnen en maak je kennis met creatieve Spaanse gerechten en bites die op een moderne manier worden gepresenteerd. Daarbij gebruiken we alleen de beste kwaliteit producten. Zo ervaar je een unieke culinaire beleving in een smaakvolle ambiance.

Voor het ultieme Spanje-gevoel zoek je een plaatsje aan de bar en geniet je van een koude caña van Moritz met een pincho in de hand.

Bij mooi weer zit je heerlijk op ons gezellige terras aan de Gedempte Oude Gracht.

Bienvenidos, Anja Lakeman & Rick May